keskiviikko 31. joulukuuta 2008

vuoden suosikit

Tämän vuoden ehdottomiksi ykkösostoksiksi ovat muodostuneet:




1. Make-Up Forver, Face and body -meikkivoide. Antaa ihon hengittää, sitoo hyvin kosteutta ihoon, hyvin luonnollinen lopputulos mutta toimii myös kasaamalla kerroksia. Ihanan vetisenohut koostumus, levittyy ja pysyy loistavasti ja tämä on samalla about ainoa Suomesta koskaan löytämäni meikkivoide josta löytyi minulle sopiva sävy, ihoni kun on vahvasti oliiviin taittava mutta olen samalla todella kalpea. Ehdoton suosikkimeikkivoide henkilökohtaisessa käytössä viimeiset 3 vuotta, juuri tuon värikartan takia meni ohi Diorista ja Chanelista. MuFea myy merkin oma myymälä Annankadulla Ruttopuiston kulmassa.



2. Benefit, Dr Feelgood -primer. Jos ihoni ainoa ongelma olisi kiiltävä nokka, en tarvitsisi mitään muuta kuin tämän purkin. Väritön mattavoide täynnä vitamiineja, tasoittaa ihon pinnan ja jättää silkkisen tunteen. Itse joudun käyttämään concealeria päälle, ihoni kun on mitä on, mutta kenties jonain päivänä pärjään yhdellä meikkituotteella koko viikon. Benefit tekee paljon muutakin ihanaa, lempihuulikiiltoni ne perkeleet tosin ovat menneet lopettamaan.



3. Fudge, Membrane Gas, ainoa lakka jota viikonloppuisin kaipaan. Käytin aiemmin Tigin Hardheadia, mutta tässä on parempi pintatekstuuri eikä lakka tunnu koskaan tahmealta. Puolimattainen lopputulos, todella järkky pito. Jos kaipaat luonnollista ja liikkuvaa tämän voi jättää kauppaan, mutta rokkisotkunutturat, keesit ja heitot onnistuu. Pomminkestävää tavaraa, kampaus pysyy kunnes sen pesee pois.