torstai 19. maaliskuuta 2009

Studio Julmahuvin ystävät huom!

Hieman aiheen sivusta, mutta kun olen niin innoissani. Olin itsekin viime kevään mukana tekemässä Jani Volasen ohjaamaaj Ihmebantua ja nyt voi rehellisesti sanoa, ettei sarja ainakaan ole "tuttua peruslaatua". Kyseessä ei siis ole varsinaisesti jatko-osa loistavalle Studio Julmahuville, mutta mukana on paljon samaa porukkaa, sekä sama käsikirjoittaja/ohjaaja, eli jos Roudasta Rospuuttoon nauratti, kannattaa laittaa muistiin päivämäärä lauantai 6.6.09 jolloin tuo starttaa Ylen illassa.

Ihmebantun lyhyt (ja käsittämätön) tiedote Ylen sivuilla.

Hihityttää jo nyt.

omg, osa2!!


Erinäisten sattumusten kautta tyyppi joka vuokraa meille Mahen asuntomme sai selville, että mieheni on kuvaaja ammatiltaan. Se vaihtoi meidän soma pikku huvilamme lähes sadan neliön palatsiin uima-altaalla kun Mies lupasi ottaa sille talosta uudet promokuvat. Ahhahah näin pienestä hipistä tulee kapitalistisika: mulla on oma uima-allas talon pihalla! *kaakattava sekopäänauru tulee tähän kohtaan*

Tässä uusi asumus siis. Ensi viikon pe-la välisenä yönä mennään.

pääasia


Samojen asioiden kimpussa yhä. Varasin ensi viikolle kampaajan (liian aikaisin aamulla, pakko käydä ennen töitä..) ja vaikka aluksi piti vain tasoittaa mun leukamittasta polkkaani, yhtäkkiä iski kamala tarve leikata hittoon puolen vuoden kasvatustyö. Kun leikkasin polkan tuossa vuodenvaihteessa, se oli tyttömäinen, muunneltava ja trendikäs. Nyt musta tuntuu, että se on kokoajan suussa, silmässä tai törröttää jotenkin oudosti.

Lyhyttä ei tarvitse laittaa kahta tuntia, föönata suoraksi tai muuten käristää raudoilla jatkuvasti. Mulla on aika tarkkaan identtinen kampaus kuin tuo oikeanpuoleinen keskiruskea polkka, värikin on sama. Periaatteessahan se on helppo, mutta mun hiuksessani on muutama väärään suuntaan pörröttävä itsepäin luonnonlaine ja yleensä iltaan mennessä hiukset on aina litassa jostain kohtaa ja kiharat jostain. Hyi.

Hölmöähän tämä on, mua vaan vähän pelottaa, että jos saksin loputkin hiukseni pois mussa ei ole enää mitään pehmeää ja naisellista jäljellä. Eihän sen sukupuoli-identiteetin pitäisi ihan karvan varassa roikkua.. Silti tuntuu, että se pitkä hius on yhä se ensimmäinen naiseuden symboli.

Lyhyt leikkaus naisilla, hot vai not?

keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

paarpuuriin, ohoi!

Niille teistä, jotka eivät nyt muistaneet omatoimisesti olla asiaankuuluvan kateellisia: haluaisin nyt vielä erikseen elvistellä, sillä ensi viikolla lähdemme tänne.


Tässä Il Girasole, meidän oma pikku talo muutaman minutin kävelymatkan päässä tästä rannasta.


Anse Capucins, Mahen tuulisella länsirannikolla. Kreolikeittiötä 28 asteen lämmössä, snorklausta koralliriutalla ja sellasia pinkkejä drinksuja joissa on pikkuinen sontsa. Meillä on oma keittiö, eli voidaan eristäytyä muusta maailmasta halutessamme täysin.

Kun jaksan tuossa viikonloppuna, pitää tehdä postaus äärimmäiseen auringonpaahteeseen varautumisesta ja lomapakkaamisesta. En jaksa odottaa!

maanantai 16. maaliskuuta 2009

pin-up baby

Törmäsin Tyra Thermaniin ja Miranda Lingerieen ensimmäistä kertaa joulukuussa tutun lavastajan kautta. Pehmeänväriset, modernit, mutta samalla vintagevaikutteiset alusvaatteet tekivät sen verran vaikutuksen, että kävin meikkaamassa yhdet merkin pikakuvaukset alusvaatepalkalla. Nyt omasta kaapista löytyy tulevan kokoelman kaarituettomat hiekanväriset silkki-ihmeet ja pienet röyhelöpöksyt. Melkein pännii laittaa vaatteita niiden päälle julkisella paikalla. Onko olemassa mitään paikkaa, missä voisi vilautella alusvaatteitaan vaikuttamatta vähän mielenvikaiselta? Pitääkö mun alkaa käydä julkisessa saunassa? Inhoon saunomista.


Viimeisestä mallistosta. Powermeshiä, selkeää ja funkkista. Äk ihana. Alusvaatteisiin pitäisi muutenkin muistaa kiinnittää enemmän huomiota. Rumat ja huonosti istuvat rintsikat pilaa silhuetin ja koska niitä alusvaatteita on yleensä vähän pakko käyttää kuitenkin, niin voisi satsata kauniiseen siinä sivussa.

Tyra Ellessä.

korsetti



Teräsluinen korsetti. Huuto.nettiin.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

täsmätehokasta

Olin aamulla menossa töihin silmäpussit polvissa killuen kun Pomo(TM) kysyi, olisinko kuitenkin halunnut vapaapäivän, kun kerran ylityötunteja on kertynyt ja kertyy tulevaisuudessakin. Ihana ihminen!

Hyödyllistä ajankäyttöä! Aion:
a) siivota vaatekaapin
b) pestä pyykit ja siveltimet
c) laittaa jotain hyvää ruokaa
d) käydä kirpparikierroksella


Ja sitten nuo kengät. Alotetaan kirpparikierros pehmenneiden nahkakenkien etsimisellä. Mulla on jossain kaapin pohjalla vielä noin kilo niittejä teinipunkvuosilta, nyt kun on kokonainen päivä aikaa, voisin alkaa vuorata pintoja niillä. Kuvassa Madonna Desperately seekin Susanissa. Halusin nuo kengät jo kun olin 12, nyt vaan tekemään.

hulahula

Koko viikko meni aamusta iltaan töissä. Perjantai-iltana oli pakko lähteä Pomon(TM) kanssa yhdelle avautumaan viikon kauhuista. Pari viskiä myöhemmin, ja huomattavasti ennen puoltayötä siis, olin jo ihan valmis lentämään ulos pubista niskapersotteella. Duunarin viikonloppu? Lauantainakin tuli vielä jatkettua töitä. Su aamu oli onneksi vähän parempi: hengausta oman kullan kanssa, Valtterin kirpputori, aamiainen Luftissa, piraijoiden ruokinta Merimaailmassa ja sitten anopille syömään illallista. Mahtava päivä.


Aamusta yöhön -työ on tappanut mun sosiaalisen elämän ja korvannut sen epäterveellä ebay -obsessiolla. Stalkkaan silmämunat pullottaen Demeulemeesterin neuleita ja Officen creeppereitä koroilla. Haaveilen aamuun asti Owensin tai Rag & Bonen viime sesongeista. Sitten taas töihin. Olen jotenkin yrittänyt pitää rotia tokkuraisen shoppailuni kanssa, viime viikolla haaviin tarttui oikeasti matkatarpeeseen tulleet pastelliturkoosit bikinit, AllSaintsin puoli-ilmainen silkkitunika ja tuo ylläoleva ihana ihana ihana nahkainen pikku niittilaukku.

Laukku on ilmeisesti TopShopista alunperin, firma joten olen vierastanut aina samalla tavalla kuin H&Määkin.. Laukku on kuitenkin aitoa nahkaa ja järkeilin pikku aivollani, ettei 2nd hand shoppailu ole koskaan yhtä kaamea ekomurha kuin HenkkaMaukan iljettävät 5,90 kertakäyttöpaidat joihin en ole toistaiseksi onneksi siis sortunut. Surullinen tunnustus: TopShopilla on usein kuitenkin hyllyssä kamaa joka näyttää ainakin kuvassa himottavalta. Jos shoppaa käytettynä niin eikö se jotenkin vähän kompensoi..? Olen pitänyt periaatteena, etten osta vaatteita joista näkee heti kättelyssä, ettei laadussa ole kehumista, mutta pikku niittisöpöli tuntuu yllättävän pehmeältä ja hyvältä..

Onko kellään kokemusta TopShopin kengistä? Roskaa vai ..roskaa? Sivuilta löytyi useampi nahkainen malli, gladiaattorikorkoja oli eBayssäkin tarjolla..