perjantai 27. marraskuuta 2009

a sensitive touch

Olen köyhä. Couperosaihoni alkoi näyttää vanhalta satulalaukulta joten tein hätäratkaisun ja napsin omasta kuormasta eli lainasin sponssituotetta työpakistani. Aiemmin olen pitäytynyt Ole Henrikssenissä ja Dermalogicassa. Ja vaikka suurin osa naamamömmöistäni tulee samoista paikoista varmasti tulevaisuudessakin, niin tämä Lumenen Sensitive touch -seerumi jää kyllä oman ihon kestotuotteeksi talvisin. Hinta-laatu suhde on nääs aivan voittamaton, poskien ärtynyt punoitus lakkasi kahdessa päivässä ja sitäpaitsi se tuoksuu ulkona kuivatuilta, vastapestyiltä lakanoilta. Tippa poskille aamuin illoin kosteusvoiteen alle, imeytyy sekunnissa. Ihanaa.

maanantai 23. marraskuuta 2009

if I have a heart attack at 23

Näyttää siltä, ettei "asialliselle työpukeutumiselle" tule loppua lähitulevaisuudessa. Leffakuvauksia ei ole tiedossa hetkeen, mikä tietää, etten pärjää tätä talvea viime kevään ykköskuvausasulla eli pilkkihaalarissa.
Olisi mukava saada vaihtelua housuihin. Mun hameeni on kaikki ilmeisesti vakavasti juuttuneet 90-luvulle: lyhyitä ja tiukkoja. Ei hyvä. Töihin ei mennä vesirajahameessa (paitsi jos olet Sedun PR-tyttö. Mä en ole). Mä myös pysyttelen matalissa kengissä.

Olen sairaalloisen rakastunut Phillip Limin nahkaminiin. Leveähelmainen nahkahame? Auttaisikohan tähän jonkunlainen lääkitys?