sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

oooh, emily


Ensimmäinen Emily Bluntin leffa jonka näin ei ollut Devil wears Prada, vaan brittiläinen indietuotanto My summer of love, ei tosin aavistustakaan onko tuota suomennettu jotenkin? Klassisen kauniit englantilaiset kasvot, mahtava aksentti ja nykyään melko kivasti vonksahtanut tyyli.

Pradasta jäi ennenkaikkea mieleen Emilyn ihanan räikeät silmämeikit. Leffasta inspiroituneena kokeilin taivaansinistä itsekin kotona, lopputulos oli jossain 70-luvun transuprostituoidun ja mustan silmän välimaastossa.. Olispa taas se viileän vaalea iho.

Niille teistä jotka pystyvät kantamaan tuon kunnialla: Pradan meikkaaja Nicki Ledermann käytti juuri tuossa kuvan meikissä Diorin 5-sävyn palettia #250 Seascape, Diorin ripsaria ja pohjalla sitä munkin käyttämääni Make-Up Foreverin Face & Bodya. Suomesta löytyy hyllystä aivan loistavat vaihtoehdot sille Emilyn tummemmalle, vihertävälle, metalliselle silmämeikille: Make-Up Storen Rec tai Paus.

Parhaimmillaanhan nuo vahvat, vaaleat sävyt on aivan sellaisenaan. Pohjusta silmä huolella, jotta saat luomen omat sävyt peittoon ja puuteroi. Väri ei näytä juuri miltään, jossei pohja ole tasainen ja vaalea. Itse levitän yhtä ja samaa väriä koko liikkuvalle luomelle ja siitä siipimäisesti ohimoa kohti ja ylöspäin. Emilyllä kuvassa näyttäisi olevan silmän alaluomella puuterimaisella, tummemmansinisellä värillä tehty rajaus, yläluomella ei ole rajausta ollenkaan.