perjantai 11. joulukuuta 2009

cat in the hat

Miniminiarvonnassa nalli napsahti nimimerkille Zana. Arvonta suoritettiin perinteisellä arpahattulappumenetelmällä sokkona kahden oluen jälkeen maximoidaksemme randomelementin. Zana, lue sähköpostisi :)

torstai 10. joulukuuta 2009

dear prudence


Tänään: mukavasti. Ei tuntemattomia/asiakkaita. Kiitos.

ps. Miniminiminiarvonta jatkuu yhä.

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

eBay on osterini


eBay on ainoa paikka jossa sorrun joskus sekoilemaan holtittomasti vaatteiden kanssa. Päivän aivopieru: indie aussimerkki Evil Twinin spandex/niittimekko, jota rakastin tulisesti viime yönä kello 03:15 ja ihmettelin sitten seuraavana aamuna, mitä oikein tapahtui.


Tottakai se näyttää kuvassa vielä suht mukiinmenevältä, mutta tolla naamalla niin näyttäisi roskapussikin. Mulla on paha tapa levittää kasarihoroviboja ympäristööni, onko tässä nyt sitten mun tuleva bilemekkoni vai täysi katastrofi?
Hinta ei kirpaissut. Oli ainoa huutaja (lupaavaa?) joten mekolle tuli hintaa euroissa hieman reilu kymppi ja postit päälle.

Hot vai not?

tiistai 8. joulukuuta 2009

she stops and checks her reflection in a car parked on the corner


Keskiviikkona tuli Hella W -leffan kuvauspäivän jälkeen mentyä kotiin Make-Up Storen ja Trendin promoillan kautta. Kipitin paikalle suoraan töistä, joten ehdin nähdä tasan vilaukselta kun MuSen oma edustaja viimeisteli kauden lookin, Baby Dollin meikkidemoa mallille. Vahvoja kylmiä pinkkejä sekä poskilla, että luomilla ja jep, irtotimantteja. Itse en ole koskaan osannut käyttää glitteriä ja kiviä dragin ulkopuolella, mutta yleisö vaikutti innostuneelta ja demon ohella tuli paljon perushyvää kuluttajavinkkiä pohjista, korostuksesta ja varjostuksesta.


Valmis BabyDoll. Hempeä?
Demon jälkeen seurasi alennusshoppailua ja suklaanamuöverit.


Goodie bag olikin lehtimuodossa. Mukana tuli uusin M-magazine eli MuSen oma meikki/kosmetiikka -painotteinen lehti ja sekä Trendin viimeisin numero. Molemmat olin ehtinyt pummia ilmaiseksi jo muuta kautta, joten pistetään edes jotain hyvää kiertämään, eli:
Maailman pienin miniarvonta seuraa!
Aikaa on ensi perjantaille 11.12 puoleenpäivään (eli 12:00) asti, arvotaan nyt sitten pois kaikkien halukkaiden kesken 2 kpl lehtiä sekä 1 BabyDoll -lookkiin kuuluva ylläripylläri meikkituote. Jätä sähköpostiosoite ja nimimerkki osallistuaksesi. Ilmoitan sähköpostitse voittajalle perjantaina.