lauantai 1. elokuuta 2009

Huuto.nettiin!

Työ puvustossa on pitänyt kiireisenä. Skippasin tälle päivälle tarjotun keikan ja aloin sensijaan siivota vaatekaappia, aamulla hädässä tosta mustasta kasasta ei löydy enää mitään.

Auta pitämään kaappi kasassa!

Ja URL näin vielä erikseen: http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?sellstyle=K&classification=0&status=N&stype=A&tits=&seller=sugarfrost&bidder=&location=&odir=A&cat=%25&start=0&num=50

Myynnissä kamaa siltä lyhyeltä kaudelta keväällä kun kuvittelin vakavissani ikinä käyttäväni muuta kuin mustaa ja valkoista. Twenty8Twelveä, Monkia ja Tigeriä löytyi ekasta vaatemytystä, huomena jos sydän antaa periksi pistän mukaan Acnea ja Diesel Black Goldia. Siis jos pystyn ottamaan sen massiivisen henkisen askeleen ja myöntämään, että ihanaakin ihanampi vaate voi näyttää iljettävältä kun mä sen päälleni heitän.
Eli antakaa ihmiset mulle rahaa niin saan tilalle jotain uutta? Kirpparikassi on sitten vielä ullakolla erikseen, jos saisin seuraa Valtterin kirpparille jakamaan myyntipöytä niin tulis tyhjennettyä sekin. Vapaaehtosia kirppariseuraksi?