tiistai 14. huhtikuuta 2009

cut it off!


Lisää lyhythiuksi-intoilua!

Mitähän mä tässä enää odotan? Eikös se kuitenkin kasva takaisin jos pään kyniminen osoittautuu virheliikkeeksi..?

maanantai 13. huhtikuuta 2009

kesä + hyönteiset

Takaisin kotona, jetlagissa ja nälkäinen. Kiva kesäinen rusketus my ass; viimeisessä majapaikassa oli sitten jotain paikallisia ihmissyöjäluteita. Ainoa värillinen paikka mun kermanvaaleassa kropassani on nyt jalat ja ne on sadan pienen punaisen pureman peitossa. Kutisi yöllä niin, ettei pystynyt nukkumaan.

Ihana matka, ihana saari, ihania ihmisiä, ihanat maisemat, taivaallista ruokaa. Oon vaan melkoisessa tokkurassa yhä (ja 30 asteen tiputus lämpötilaan ei muuten auta), palataan blogin pariin illemmalla kun/jos saan aivoni takaisin.

Matkanjälkeisiä lupauksia: oon lähes aidon motivoitunut tiputtamaan 4 kiloa. Mies lupasi auttaa, eli nyt se tuskainen raejuustonsyönti taas alkaa.

Matkasta jäi rahaa yli. Reilusti. Ei paratiisissa saanutkaan sitä kulumaan. Kaikki paras tekeminen eli vedessä lilluminen ja vuorilla rymyäminen oli luonnollisesti ilmaista ja jos tuli syötyä, kokattiin omalla pihalla tai otettiin mukaan paikallisten omista, puoli-ilmaisista paikoista. Cocktailit altaalla -osasto jätettiin lähes kokonaan väliin, ei kiitos. Sen sijaan haettiin kylän kojusta Pekua ja istuttiin rannalle.
Eli: lähden Lontooseen, Berliiniin tai edes Tukholmaan kesäkuussa matkasta jääneellä kassalla. Nyt pitäisi päättää mikä noista. Ja yksin.

Nyt menen kaupungille kutisemaan. Saahan osan niistä ylijäämistä kiikuttaa Beamiin?