torstai 23. huhtikuuta 2009

love is all you need (..yeah, right)

Tämänhetken ykkösobsessio alkoi varmaan tosta Katen kuvasta, jossa sillä on ihanan takkuinen tukka ja täydellinen, vajaahihainen prätkärotsi.
Tahdon uuden takin! Mielellään nahkaisen, rennon, lyhythihaisen tai jopa aivan ilman hihoja. Tuostahan saa yhdistämällä aivan mitä vaan.

Oon jo pidempään kolunnut sopivaa liivi/takkimallia Helsingistä, ei tasan mitään löydy. Netti avuksi.


Ensimmäinen on Cavallia ja täysin mun saavuttamattomissani, mutta kovasti tykästyin. Tuosta saisi maustamalla joko etnohenkisen tai rockin.

Keskimmäiset on molemmat AllSaintsiä, näihin munkin lompakko taipuisi. Rakastan tota mokkaversiota! Mahtava likaisen ruskeanharmaa, tulee mieleen mun lempikynsilakka OPIn You Don't Know Jacques jonka ne perkeleet meni nyt sitten lopettamaan.

Reunalla vielä das ultimate el cheapo, eli Brittien Warehouse, johon siis reilun kuukauden päästä pääsen itsekin käsiksi Lontoonreissulla.

Voiko olla mitään parempaa kuin lyhythihainen nahkarotsi? Ei voi?

ei nyt aivan rakkautta

Pikaista, töissä on kamala kiire, olen taas Michelinukkoutunut täysin ja inspiksestä ei voi puhuakaan..



Matthew Williamson HMlle jää kyllä multa väliin. Ensinnäkin siksi, etten tässä tokkurassa voisi kuvitellakaan painuvani jonottelemaan MenkkaHaukalle, ja toiseksi siksi, että vaikka paikkapaikoin melkein lämpenin printatulle silkille, ei tuossa nyt tuota kuvan oliivinväristä nahkarotsia lukuunottamatta oikein tuntunut mikään omalta. Happovärit on ihania keväällä. Ja mä en perkele laita niitä päälleni. Ikinä.

Tuon nahkatakin voisin silti huolia, ja melkein (outoa kyllä?) ton sinisen silkkipuvunkin. Go figure.

Ostin lentoliput Lontooseen hetken päähänpistona. Tyhmä, mutta hauska veto. 5-8.6.09, kaljoittelua Madridilaisten tuttujen kanssa jotka vaan sattui samaan aikaan kaupunkiin, shoppailua, raivoisaa liehuntaa.