torstai 23. huhtikuuta 2009

love is all you need (..yeah, right)

Tämänhetken ykkösobsessio alkoi varmaan tosta Katen kuvasta, jossa sillä on ihanan takkuinen tukka ja täydellinen, vajaahihainen prätkärotsi.
Tahdon uuden takin! Mielellään nahkaisen, rennon, lyhythihaisen tai jopa aivan ilman hihoja. Tuostahan saa yhdistämällä aivan mitä vaan.

Oon jo pidempään kolunnut sopivaa liivi/takkimallia Helsingistä, ei tasan mitään löydy. Netti avuksi.


Ensimmäinen on Cavallia ja täysin mun saavuttamattomissani, mutta kovasti tykästyin. Tuosta saisi maustamalla joko etnohenkisen tai rockin.

Keskimmäiset on molemmat AllSaintsiä, näihin munkin lompakko taipuisi. Rakastan tota mokkaversiota! Mahtava likaisen ruskeanharmaa, tulee mieleen mun lempikynsilakka OPIn You Don't Know Jacques jonka ne perkeleet meni nyt sitten lopettamaan.

Reunalla vielä das ultimate el cheapo, eli Brittien Warehouse, johon siis reilun kuukauden päästä pääsen itsekin käsiksi Lontoonreissulla.

Voiko olla mitään parempaa kuin lyhythihainen nahkarotsi? Ei voi?

2 kommenttia:

W kirjoitti...

Lyhythihainen rotsi on kieltämättä alkanu näyttää paremmalta pikkuhiljaa...harmi vaan että se on nyt jotain mitä ei ihan itse sitten saksitakaan vanhasta ei-enää-niin-kivasta normi-rotsista :/

hqnna kirjoitti...

eka ja vika saa innostumaan, vaikka täysin erilaisia ovatkin, ensimmäisessä on jotain uuttakin, viimeinen lyhythihainen nahkajakku taas on sellainen ns. varma, toimii aikalailla kaiken kanssa, helppoa ja hyvännäköistä puettavaa