torstai 5. maaliskuuta 2009

about to surface

Ja edellinen fanitus vaan jatkuu:


Surfacella on siis muutakin mukavaa. Pitsiteeppari olis ihan pakko-ostos? Mekkotakki on myös soma (varsinkin noiden mun tulevien ihanien ihanien kenkien kanssa!) ja diggailen noista peruslaukkujen harmaista sävyistä. Suomestahan näitä saa ainakin Beamhillistä ja Helsinki10:stä.

omg!!


Nyt ne löytyi: mun kengät! Surface to Air tällä kertaa, harmaata mokkaa, kiilakorko ja aivan ihanat. Ensi kuun palkasta.

Mä olen etsinyt täydellisiä korkeita sandaaleja tai peep toe -korkkareita viime keväästä asti, mutta mitään ei ole päätynyt hyllyyni asti. Ei kannata laittaa rahaa johonkin, mistä ei ole aivan varma. Nyt sydän kuitenkin pysähtyi sen verran pitkäksi aikaa, että on alettava säästämään. Nämä menisi löysän paitamekon tai haaremihousujen ja topin kanssa koko ensi kesän.

tiistai 3. maaliskuuta 2009

hikipetteri


Päivän asu on tässä! Tänään alkavat telkkarisarjan ulkokuvaukset, mä oon juossut viimeisten puuttuvien kamojen perässä koko aamun päälläni: 2xruskovillakalsarit, sukat, villasukat, ulkoiluhousut, pipo, lapaset, merinovillaneule, puuvilla-aluspaita, kaulahuivi, pipo, turvakengät, vaellustakki ja irtohuppu vielä päässä. Olen sotatamineissani ehkä noin 2 metriä leveä ja liikkuminen on melko kankeaa, mutta kun vaihtoehtona on viettää ensimmäiset öiset ulkokuvat ultra chic hypotermian partaalla ja varpaat kuoliossa, on ulkoasusta tingittävä.

Se joka väitti viihdeteollisuuden olevan glamouria ei ole koskaan ollut alalla töissä.

Nyt menen ulos puhkumaan. Ensi viikonloppuna mä muuten tasan pääsen ulos tanssimaan korkkareissa ja mekossa. Ja menen taksilla paikalle, ettei tarvitse pukea Käytännöllisiä Kenkiä. Tälle rumuuden maximaaliselle määrälle on pakko saada ulkoviikon jälkeen edes jotain kevennystä?

maanantai 2. maaliskuuta 2009

rakkaus on köyhä

Demeulemeesterin kevättä uudelleenkatsellessani spottasin Ne Täydelliset Gladiaattorisandaalit: vähän aikuisempi ja sivistyneempi versio jo monta vuotta jatkuneesta trendistä.



Ihanat! Haaremihousujen lisäksi nuo olisivat tarpeeksi sirot hameellekin kaveriksi.
Kenenhän kenkiä Demeulemeester käyttää lavalla..? Omaa mallistoa? Samapa tuo toisaalta, näitä kun ei Suomesta saa ja Browns ja Net-a-porterkaan eivät tunteneet.. b

vaatteita, joille exäni nauroi, osa1


Kun ei ole aivan varma, onko nyt vetänyt päälleen jotain tolkutonta, kannattaa etsiä reaktiota exältä. Niiden ei enää tarvitse valehdella tykkäävänsä sun lohenpunaisesta vintage bubble dressistä kun olette jo kertaalleen eronneet.

Tykkäsin aivan tolkuttomasti tästä pussimallisesta Dr.Denimin flanelitakista. Exä tuli käymään ja hämmästeli ihan rehellisesti, miksi oon pukeutunut karjakoksi. Hetken meinasin jotta näytän luultavasti mummoni tapetulta sohvalta, mutta sitten muistin, että exästä erotaan, koska se on ihan urpo, eikä tajua mua yhtään ja jatkoin lämpimän lempparin käyttöä ihan julkisestikin.

Sitäpaitsi sama mies on tunnetusti nauranut mun Chloen laukulle (eikä se edes tiennyt, mitä sellanen säkki maksaa, eli ei edes pilkannut hämärtynyttä todellisuudentajuani vaan pelkkää laukkua sellaisenaan), mahtaville haaremihousuille ja vintage mokkasolkibootseille, eli se ei siis todellakaan tajua mitään. Vaikka muuten ihan mukava poika onkin.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

multivammainen pukeutuu

Teki mieli röyhelöä, mutta kaupasta ei oikein löytynyt sopivaa. Tein silkistä röyhelöpaidan. Meinasin vetää hässäkän päälle tänään, ollaan miehen kanssa menossa ensin Bar Teokseen tapaksille ja sitten katsomaan Waltz with Bashiria.


Viime hetkellä iski angsti: "Honey, does this shirt make me look fat?". Ei-niin-pienikokoisena ihmisenä mä olen aina vähän kammonnut vaaleita yläosia ja röyhelöitä. Entäs jos ihmiset alkavat tuijottaa? Hui kauhea, villaneule päälle! Sunnuntaisin krapulassa ei voi kokeilla uusia asioita.

Päällä DIY pillifarkut ja silkkipaita, neule Filippa K, pipo Indiskasta ja aluspaita kirpparilta.