tiistai 12. toukokuuta 2009

footah

Näytää pahasti siltä, että tästäkin on tulossa harrastus, joka jää unholaan pian aloittamisen jälkeen työkiireiden takia. Viimeaikoina ei ole ehtinyt aina edes kunnolla nukkumaan, joten eipä ole ihme.

Kieltäydyn piruuttanikin lopettamasta, vaikka sitten bloggaaminen olisi välillä melko satunnaista.
Asiaa sivuten: sain työtarjouksen oman alan ulkopuolelta ensi syksynä. Plussana olisi lyhyt ja stressitön työpäivä mukavien ihmisten parissa, miinuksena jalka luultavasti lipeäisi taas oven välistä ja jos jossain vaiheessa kaipaisi omalle alalle takaisin, tappelu paikasta auringossa alkaisi taas alusta. Mulla on muutama viikko aikaa harkita, plussat ja miinukset on sen verran tasassa, etten ole vielä lähelläkään päätöstä.



Työssä on se hyvä puoli, ettei ehdi shoppailla. Ja eBayssa on se huono puoli, että sinne ehtii aina. Viimeaikojen ykkösoivallus on ollut naurettavan havat Essien ja Opin kynsilakat, jopa niitä Suomesta aikoja sitten loppuneita viime sesongin värejä löytyy. Omat suosikit beige/harmaa nude Tickle My France-y ja You Don't Know Jacques on aina täällä kaupoista loppu, eBay auttaa hädässä.