tiistai 26. tammikuuta 2010

osa 2: ruska

Eli jatkoa edelliseen seuraa. Kts aikaisempi 3xmeikki -postaus jos kysymyksiä herää.

Osa 2: Ruska, lavastaja. Ruska kasvaa taas klikkaamalla.

1. Oma meikki: Kajal on Goshia; edullinen, pehmeä ja reilusti pigmenttiä, levittyy helposti. Pohja on kevyt ja mattainen, kulmissa on hieman sävyä ja se onkin siinä.

2. Minun versioni: Luomilla pohjalla Make-Up Forverin Lift concealer numero 3 pohjustamassa silmämeikin, tasoittamassa luomen omaa sävyä ja lisäämässä kestoa. Silmämeikin pohja on yhä tehty samalla kajalilla, tosin nyt päälle on lisätty harmaa satiinimattainen luomiväri, MACin Scene koko liikkuvalla luomella. Kts alempi kuva. Kun kerran tähtään räkäpunkrockkiin, ei viimeistely ole ihan niin justiinsa, ei ole siis tarkoitus näyttää Miss Suomi -ehdokkaalta. Pohja MACin Hyper Real Foundation NW300, hyvin luonnollinen, ei täysin matta lopputulos. Kevyt puuterointi, Chanelia. Kun arkisilmätkin ovat näin vahvat, jarruttelen poskipunan ja korostus/varjostusten kanssa; poskille on annettu hieman muotoa MACin sävyllä Harmony, joka on sopivan harmaanruskea, ei-minkään-värinen. Raskas käsi punan ja varjostusten kanssa olisi vienyt meikin pois punkista suoraan kohti Martina Aitolehteä.

3. Jotain muuta: Näin tapahtuu, kun lisää samaan meikkiin reilulla kädellä Make-Up Forverin myrkynvihreää luomiväriä yläluomelle ja sisäkajalit MuFen kynällä. Ruskan omat, pistävän vedenvihreät silmät terävöityvät heti. Kahden minutin työ, massiivinen ero. Samaan pohjaan lisätty kevyesti lisää Harmonya kasvojen muotoiluun ja Make-Up Forverin valo/varjopaletista pisara vaaleaa poskiluulle, kulmaluulle ja amorinkaarelle. Huulille en kaivannut tippaakaan väriä tai meikattua lookkia, joten laimensin Make-Up Storen ihonväristä nudea Bare huulirasvalla ja kävin siveltimellä nopeasti huulet läpi.


1. Varovasti taas niiden omien rajausten kanssa. Suunnan pitäisi olla ylös, ei alas; alaspäin suuntautuva meikki vetää silmien ilmeen surulliseksi.

2. Valmis meikki; erona kajalin muoto ja lisätty harmaa luomiväri. Lopputulos on tasaisempi, pehmeämpi. Ja pysyy pidempään.

3. Smoky eye -tyylisen meikin pikaversio, eli luomivärin pohjustaminen kajalilla. Reilu, leveä rajaus pehmeällä kajalilla, pehmennä rajaus vielä siveltimellä.

4. Valmis. Lisää harmaa luomiväri kajalpohjan päälle, intensiivisimmät kohdat ulkonurkassa ja ripsirajassa. Häivytä pois näkyvt tiukat rajat.

Kysymyksiä, ehdotuksia, vapaaehtoisia mallinaamoja? Kaikki kelpaa.

I would go out tonight but I haven't got a stitch to wear

Miksi niin monta Helmut Langin mekkoa kuvassa? Koska keskimmäinen on nyt minun, minun, minun. Mekko on opetus siitä, että jos joskus onnistuu löytämään vaatteen, joka todella istuu, se kannattaa ostaa ja kärsiä sitten nälkää loppukuusta. Kokeilin tätä Beamissa viime kesänä ja kun viimein päätin ottaa ja sijoittaa, joku muu oli saanut saman idean ja vienyt mekkoni. Puolen vuoden metsästyksen jälkeen mekko odottaa mua postissa, eläköön nettibutiikkien alennusmyynnit.
Kuvat: the divinitus, kaunis the owls are not what they seem, denimblog ja fabsugar.

All Saintsin nahkatakki ja Diesel Black Goldin farkkutakki jäljellä huuto.netissä. Laitan lisää tavaraa myyntiin tämän viikon aikana kun vaan kerkeän.