lauantai 17. lokakuuta 2009

sci-fi double feature

Kaveri sai puhuttua ympäri: hommasin liput 31. päivä Helsinki Burlesque Horror Cabarehen. Periaatteessa burleskista pitäisi varmaan olla innoissaan: useampi tuttu harrastaa, hauskoja kauniita naisia tasseleissa ja glitterissä.. jostain syystä en vaan ole lämmennyt raivokkaasti. Korkeintaan ihan pikkupikkuruisen vaan.

Jokatapauksessa, kyseessähän on naamiaistyyppiset Halloween bileet, ja eihän tuonne menemisessä olisi tasan yhtään järkeä, jossei käyttäisi tilaisuutta hyväkseen ja vetäisi päälle jotain totaalisen ääliömäistä.

Vaihtoehdot ovat:



Rocky Horrorin Columbia. Mä olen aina halunnut jonkun tekosyyn tehdä itselleni tollasen takin. Klassikko on aina klassikko. Mulla olisi just sopiva peruukkikin varastoissa.


Oikeastaan kuka tahansa Disneyn pahoista äitipuolista. Oi nuo kulmakarvat, nuo kulmakarvat.. Dragmeikki naisella on aina voittajaidea.


Zombihan on toki toinen klassikko. Tuo tyttö (?) olivinvärisessä paidassa inspaisi mua, tosin sit mentäisiin jo latex ja kaljutus -osastolle, enkä tiedä riittääkö aika ja raha. Kaikkihan on jo varmaan kuulleet hutsusäännöstä? Jos Halloween on se yksi päivä vuodesta kun saa pukeutua täydeksi horoksi ja kukaan ei saa tulla avautumaan siitä, niin pakkohan sitä on tavan mukaan mennä täysin vastakarvaan ja näyttää mahdollisimman.. gorelta.

Mm.. Vampirella ei onnistu koska olen liian paksu. Omaperäiset ideat on vielä hieman hukassa. Liisa Ihmemaassa Herttakuningatar on myös harkinnassa, siinä pääsisi jo irrottelemaan.

Hyviä ideoita otetaan vastaan.