keskiviikko 13. tammikuuta 2010

stockholm calling


On ihmisellä ongelmat. Löysin kaapista lipukkeen, jolla su-ke välisenä aikana pääsisi 2-4 henkeä Tukholmaan ja takaisin Viikkarilla B-hytissä hintaa 8e/henki. Siis päivä Tukholmassa. Ongelman ydin on nimenomaan se 2 henkeä minimi. Itsehän pääsen mukavasti luikkimaan töistä sunnuntailähdölle mutta mistä nyt mulle kaveriksi työtön/opiskelija/muu lusmu jonka ei tartte viettää maanantaita töissä?

Huokaus. Tukholman butiikit. Niin lähellä, silti niin kaukana.

Omaisuuttani jaossa huuto.netissä. Ole kiltti ja anna minulle rahaa.

tiistai 12. tammikuuta 2010

gimme shelter


Koska talvella kukaan ei tule kuitenkaan näkemään musta kuin pipon ja takin, pitäisi varmaan sijoittaa siihen takkiin. Tämä on jokavuotinen pelleshow; hyvää takkia käyttäisi kuitenkin vuodesta toiseen, mutta sensijaan päätyy ostamaan jotain-melkein-sinnepäin hintasyistä. Vuosien varrella nämä melkeinniinkun tuotteet ovat varmasti kasanneet jättilaskun ja megamigreenin. Kun palkka tulee tilille aion viimein tehdä sen, mikä olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten: ostaa sen tuskaisen kalliin, mutta laadukkaan takin viimeisistä nettialeista, sillä ilman alea mulla ei olisi siihen varaa vaikka olisin loppuvuoden syömättä.

Alennusmyynneissä kun todella voi tehdä löytöjen lisäksi ihan sijoituksiakin. Oma Filippa K:n lyhyt peacoatini (joka on muuten jäänyt hieman isoksi, siksi theoutnet.com:in hysteerinen kyttäys) oli alessa vuosia sitten, ja on palvellut urheasti ja nukkaantumatta. Takki olisi ollut täysin hintaluokkani ulkopuolella ilman sitä alea. Eli kannatti palella välipäiville asti.

Ykkösvaihtoehdot tällä hetkellä, jos vain pysyvät kaupoissa siihen asti:


Kuvat: the Sartorialist, elle uk, Browns, Carin Wester.

ps. Jos haluat tukea takkiprojektiani, osta pois nurkista vanhat vaatteeni: huuto.net.

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

just let it all go


Lisäsin huuto.nettiin hieman tavaraa, muunmuassa Acnea, All Saintsia ja Guessiä luvassa. Lisään pitkin iltaa kun saan kuvat otettua. Huutakaa rakkaat ihmiset, tukekaa köyhää konsulenttia.