lauantai 14. helmikuuta 2009

fringe it!


Biancon alesta löytyi -50% tämän näköinen hapsulaukku, hintaa jäi laukulle siis reilu 10E. Sinne alehyllylle se myös jäi. Kuvassa laukku on vielä semi-siedettävän näköinen, mutta luonnossa materiaali on halvimman mahdollisen näköinen tekokuituhirvitys. Laukku oli kuitenkin kivan kokoinen, tarpeeksi iso. Mittasuhteet oli kohdallaan. Vaikka clutch ei siis enää mitään maksanutkaan, ei viitsi ostaa kaappiin pyörimään mitään, mikä ei tunnu täysin varmasti hyvältä.

Ajattelin olla nihkeä ja kopsata laukun sellaisenaan. DNA:n mainoksen kuvauksista jäi viime viikolla käteen tolkuttoman ruma kasarinahkatakki jonka revin osiksi. Tarkoituksena olisi tehdä laukku itse käytetyistä nahanpaloista. Pistän kuvaa ensi viikolla kun saan viritelmän valmiiksi.

torstai 12. helmikuuta 2009

liian monta kynttilää

Täytän sunnuntaina 27. Varsinaista juhlintaa pitänee harrastaa lauantaina, muru osti mulle keikkaliput ja tarkoituksena olisi vetää oikein pitkän kaavan kautta kun viimeiset 5 vuotta en ole kertaakaan viettänyt synttäreitä. Ruokaa, raivoisaa tälläytymistä, paljon tuttuja, reilusti olusta ja ehdottomasti jatkoille eikä mitään kauneusunia tai muuta nihkeää.

Mä olen surkea "juhlapukeutuja". Vaihtoehtoina on joko että yritän liikaa, hermoilen, vedän ihan överiksi ja tunnen itseni vaivaantuneeksi koko illan kun istun jossain punkkareiden grillibileissä silkkimekossa tai sitten ilmestyminen paikalle niissä perus pillifarkuissa ja harmaassa t-paidassani.
Help?



1. Surface to Airin silkkimekko, Acnen minnihiirikorkkarit. Mekko istuu nätisti ja koska sain sen mieheltäni, se alkaa olla se ykkösvaihtis, muttamutta.. Umh, mekko ja korkkarit?

2. Cheap mondayn jääpestyt pillit, Junk Foodin Blondie -paita, Chloen Betty, Acnen korkkarit ja 278kg rannekoruja. Aika perus. Liiankin perus.

3. Se mukavanlötkö vaihtis, tulee vähän äitiysvaatteet mieleen? Wet look legginsit, MTWTFSS hole wrinkle tee, uudenkiiltävät Doc Martensenit ja ihananpehmeä Rodebjerin puuvillahuivi. No, eipä ainakaan tulisi jalat kipeiksi? Jep, alan tulla tosiaan vanhaksi.

Mitä päälle??

heko heko


Vaihtoehtona kaikenlaiselle pinkkeilylle ja muulle vallitsevalle keväthorinalle: tässä on Pertsa-Make. Löysin ikivanhan töräyksen CD-tornin uumenista. Nassumaalin alla on siis parikymppinen, hehkeä neiti. Koulussa ollessa jaksoi vielä väkertää näitä, vuosien varrella oon oppinut paljon ja vaikka oma vanha kädenjälki nyt vähän naurattaa niin Pertsa on yhä ostarin kingi!

a note to myself

Muistathan rakas Minä Itse näyttäväsi aivan sairaalakarkurilta persikassa, lohenpunaisessa, haaleansinisessä tai valkoisessa? Kokeiltu on useampaan otteeseen. Pistän vähän valkoista juuri tuohon naaman viereen ja tyylipoliisilla on ihan oikea lupa alkaa pamputtaa. Inhottavaa kun joutuu muistuttamaan itseään, ettei jollekin asialle lämpeneminen hitaasti tarkoita, että se juttu omaan vaatekaappiin sopisi. Mähän pukeudun sinimustaharmaaseen ensi kesänä niinkuin joka kesä viimeiset 15 vuotta. Plööh. Sitten kun ne jälki-implantoitavat geenit keksitään, olen ensimmäisenä jonossa. Voisipa vaihtaa ihon pohjasävyä yhtä helposti kuin hiusväriä?

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

bingo!

Äh jos olisinkin blondi. Pyörrän edelliset puheeni ällöpinkistä poskipunasta. Ällöpinkki poskipuna saattaa kuitenkin olla se maailman paras tuote joka sopii jos ei nyt ihan joka paikkaan niin jonnekin nyt ainakin? Ei mulle, mutta jossain on tarpeeksi viileä ja vaalea iho tohon ja mä lupaan olla aina kateellinen kun sellanen tulee vastaan.

tiistai 10. helmikuuta 2009

here kitty kitty


MACin
kevään Hello Kitty -kokoelma julkistettiin tällä viikolla, ilmeisesti 12. päivä pitäisi päätyä kaupan hyllyille. En suuresti Hello Kitty kamasta piittaa kun olen kroonisesti allerginen muoville ja lasitimanteille. Hetken aikaa meinasin todeta jotta yöks kirkkaille väreille, mutta MACin sävyistä löytyi yllättävän tyylikkäitä vaihtoehtoja ällökarkkipinkille: petrolia, harmahtavaa haaleaa turkoosia, antiikkiroosaa ja magentaa. Skippaan kyllä pinkin poskipunan, mutta pigmenttejä ja kiiltoja pitää ottaa kokeiluun.

MACin sivuilta löytyy hyvä look -opas jossa on listattu käytetyt tuotteet. Jos vielä saisi zoomin ja tuotekartan sivuun valokuvan, sivu olisi aivan täydellinen..

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

materialistin kevät

Kaikenlaista kamaa tekisi taas niin kovasti mieli!

1. Mustaa vaaleampi kesämekko, mielellään simppeli, suora tai pussimainen linja. Commuunin silkkinen printtimekko kelpaisi. Menisi kaiken kanssa mitä kaapista jo löytyy, kesällä riittäisi paljaat jalat ja gladiaattorisandaalit.

2. Harmaat "roikkupersepöksyt". Philip Limiähän saa nykyään jopa Suomesta, eli toivoa olis löytää ihan nämä kyseiset lökärit. Tankkitopin ja farkkuliivin tai neuleen kanssa.

3. Hyvälaatuinen ei-musta toppi. Kuvassa ihana Acnen pellavatoppi. Löytyy muistaakseni myös tummanharmaana versiona johon varmaan sitten oikeasti päätyisin.

4. Ruskeat tai harmaat gladiaattorit. Mulla on kirpparilta löytyneet mustat jotka sahautin suutarilla 3 kokoa pienemmiksi, nyt taas kirpputoreja tonkimaan jos löytyisi ruskeanakin.

5. Pussimainen lyhyt neule. Mieluiten harmaa, roikkuva ja rönttöinen. Alexander Wang vierailee jo mun unissanikin. Kuvassa taas Acnea.

6. Vähemmän ylikokoinen laukku. Mun laukut on kaikki jostain kumman syystä mustia. Ruskea, sininen ja harmaa tuntuu jo ihan vaihtelulta. Tämä on AllSaintsilta.

7. Mahdollisimman kulahtanut vanha farkkutakki josta sitten hihat puukolla pois, lattianvalkaisuainetta ja hiekkapaperia päälle. Tekee melkein mieli mennä niin pitkälle että läiskisi kammotuksen täyteen vanhoja Pantera -badgeja ja vetäisi alle ruudullisen t-paitamekon. Takaisin teini-ikään!