sunnuntai 8. helmikuuta 2009

materialistin kevät

Kaikenlaista kamaa tekisi taas niin kovasti mieli!

1. Mustaa vaaleampi kesämekko, mielellään simppeli, suora tai pussimainen linja. Commuunin silkkinen printtimekko kelpaisi. Menisi kaiken kanssa mitä kaapista jo löytyy, kesällä riittäisi paljaat jalat ja gladiaattorisandaalit.

2. Harmaat "roikkupersepöksyt". Philip Limiähän saa nykyään jopa Suomesta, eli toivoa olis löytää ihan nämä kyseiset lökärit. Tankkitopin ja farkkuliivin tai neuleen kanssa.

3. Hyvälaatuinen ei-musta toppi. Kuvassa ihana Acnen pellavatoppi. Löytyy muistaakseni myös tummanharmaana versiona johon varmaan sitten oikeasti päätyisin.

4. Ruskeat tai harmaat gladiaattorit. Mulla on kirpparilta löytyneet mustat jotka sahautin suutarilla 3 kokoa pienemmiksi, nyt taas kirpputoreja tonkimaan jos löytyisi ruskeanakin.

5. Pussimainen lyhyt neule. Mieluiten harmaa, roikkuva ja rönttöinen. Alexander Wang vierailee jo mun unissanikin. Kuvassa taas Acnea.

6. Vähemmän ylikokoinen laukku. Mun laukut on kaikki jostain kumman syystä mustia. Ruskea, sininen ja harmaa tuntuu jo ihan vaihtelulta. Tämä on AllSaintsilta.

7. Mahdollisimman kulahtanut vanha farkkutakki josta sitten hihat puukolla pois, lattianvalkaisuainetta ja hiekkapaperia päälle. Tekee melkein mieli mennä niin pitkälle että läiskisi kammotuksen täyteen vanhoja Pantera -badgeja ja vetäisi alle ruudullisen t-paitamekon. Takaisin teini-ikään!

Ei kommentteja: