keskiviikko 7. lokakuuta 2009

blackstyle


MAC -fanina alkoi kädet hikoilla epäterveesti kun ensimmäistä kertaa näin style black -sarjan tuotteet. Melkeinmustaa lilaa ja sinistä, greasepaint stickejä, mustaa huulikiiltoa.. Vaikkei kukaan asiakkaista ole koskaan koskaan koskaan antanut mun irrotella mustalla tai oranssilla huulipunalla (miksi suomalaiset naiset muuten pelkää huulipunaa?), niin päätin ostaa pakkiin ihan sitten vaikka omaksi ilokseni. Voin kummitella himassa huulimustani kanssa.

Sarja tuli myyntiin 1.10. Ne vinkkasi, jotta puolenpäivän maissa pitäisi olla ulkona laatikosta ja hyllyssä. Olin n. 20 vailla paikalla, korppikotkatyyliin kiertelemässä. Standi ei ollut vielä esillä. Tuli kiire kampaajalle, joten kipitin pikana Eiraan ja palasin vajaat 2h myöhemmin, leikkauksen ja värin jälkeen. Lähes kaikki tuotteet oli jo myyty loppuun. Jepjep. Sinistä ja mustaa greasepainttia oli ja taisin saada toiseksiviimeisen mustanlilan mattapunan.

Herää vaan kysymys: olisiko huono idea tilata isompia eriä? 2h on aika lyhyt loppuunmyyntiaika kosmetiikkatuotteelle. Kyse kun ei ole 800E Wangin laukusta vaan alle 20 luomiväristä. Outoa kaupankäyntiä. No, tilasin netistä puuttuvat värit, kiäh kiäh.

Jokatapauksessa: greasepaint stick osoittautui ehkä ihan tasan hittituotteeksi! Paksu ja pigmenttinen koostumus, smoky eyen rakensi minuutissa ja se pysyi paikallaan. Mukavan rasvainen, kiiltävä pinta. Yllätyksenä tuli, kun seuraavana iltana kiireessä tein itselleni 50's henkiset kissansilmärajaukset samalla kamalla, ja ne pysyi skarppeina läpi hikisen baarikeikan kello viiteen asti aamulla. Nyt löytyi uusi suosikki.


Naapurin kotona työskentelevä käsikirjoittajatyttö on olemassa sitä varten, että siihen saa kokeilla kaikkia uusia lelujaan. Luomilla grease mustana, kajalina MuFen musta, huulilla Dsquared2 -sarjan lip remover tint, pohjana Korresin tinted day moisturen vaalein sävy ja muotoiluun pari astetta ihon sävyä tummempi MuFen face&body fluid sekä Macin kuultovoide, sävy Pearl. Maailman nopein pikabilemeikki grease stickillä, ei voi kuin intoilla.

Pisamat on muuten maailman siistein juttu. Miksei mulla ole kuin pigmenttivaurio navassa? Tylsää.

maanantai 5. lokakuuta 2009

takaisin menneisyyteen, osa2

Leffa purkissa ja nyt olen sitten "työtön", eli vailla kokopäiväistä oman alan duunia. Kaikenlaista muuta pikkuhommaa ja irtokeikkaa näyttää saavan juuri ja juuri räävittyä kasaan eli eiköhän tässä elellä jotenkuten lopuvuosi ja muutama viikko kuvausten jälkeen oon jo melkein puhekykyinen ja ulkona punkastakin.

Kamalinta tilanteessa on se, että tilillä on nyt lupsakkaasti rahaa, jota en kuitenkaan anaalisena nihkeilijänä uskalla törsätä aivan samantien, ennenkuin oon täysin varma, mitä meinaan seuraavaksi ryhtyä säätämään. Kouluun tekisi salaa mieli, ja se tarkoittaa sitten siirtymistä säästölinjalle.



Ei yhtään auta, että Campbellin kengät vainoaa mua jo unissanikin. Jos syön ensi kuun ajan vaikka vanhoja kenkiäni, niin eiköhän näihin löytyisi varaa? Voisi perustella silläkin järkipäätöksellä, ettei tarttis heti ostaa uusia vaatteita, mun vanhat mustat kulttuuritanttisäkit sais tarpeeksi uutta elämää näistä.


Yritän tässä kun aikaa on käydä taas vaatekaappia tyhjentämään. Huuto.nettiin vaan. Heti kun saan siis aikaiseksi. Olisi esim All Saintsin prätkärotsi turhana nurkassa sekä Diesel Black Goldin farkkurotsi. Jollakulla muulla on varmasti käyttöä?