perjantai 4. joulukuuta 2009

black celebration


Ihanaa ihanaa mustaa huulipunaa! Ollapa nuori ja vaalea, ettei näyttäisi niin pirun pelottavalta huulimustassa. Kiitos kaunis Katariina kun jaksoit istua harjoituspäänäni.

Kuvassa käytetty Make-up foreverin HD-foundation numero 120 (en muuten suosittele pintakuivalle iholle..), MuFen korostus-varjostus 2tone palettia, musta kajal ja MACin syvän luumunpunainen huulikiilto. Eikä sitten muuta. Itse jättäisin näin rankkojen huulten kanssa silmämeikin vähemmälle, ellet ole Morticia Addams. Morticia Addams saa tehdä ihan mitä vaan kun se on täydellinen ihan omana itsenään.

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

a slightly less gloomy sunday


Kävin aamulla Valtterin kirppiksellä. Joko en vain ole jaksanut etsiä enää tarpeeksi huolella, tai sitten siellä ei ole kolmeen viikkoon ollut mitään kotiin viemisen arvoista. Ainoa löytö oli tämä kuvan Filippa Kn peruspaita musta-valko -raidallisena, 2 euroa ja täydellisessä kunnossa. Yhdet kivat vintagesaappaat bongasin, tosin 3 kokoa liian isot eli se siitä sitten.

Kuvan hattu ei ole kirppislöytö, se on meidän linssilude Piltti, 5 vuotias puuboa.
Onko pääkaupunkiseudulla enää olemassakaan muita vanhanaikasia sunnuntaikirppareita? Valtterin tungos ja melkein-uus-hieno-H&M-toppi-vain-7E -tavara alkaa nyppiä.