perjantai 4. joulukuuta 2009

black celebration


Ihanaa ihanaa mustaa huulipunaa! Ollapa nuori ja vaalea, ettei näyttäisi niin pirun pelottavalta huulimustassa. Kiitos kaunis Katariina kun jaksoit istua harjoituspäänäni.

Kuvassa käytetty Make-up foreverin HD-foundation numero 120 (en muuten suosittele pintakuivalle iholle..), MuFen korostus-varjostus 2tone palettia, musta kajal ja MACin syvän luumunpunainen huulikiilto. Eikä sitten muuta. Itse jättäisin näin rankkojen huulten kanssa silmämeikin vähemmälle, ellet ole Morticia Addams. Morticia Addams saa tehdä ihan mitä vaan kun se on täydellinen ihan omana itsenään.

3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

O_O

Mulla toi hd on toiminut kuin UNELMA pintakuivalla, kunhan siihen heivaa primerin alle.

sugarfrosted kirjoitti...

Mä en tykänny primerin kanssakaan. Mut kyseessä voi olla asennevamma, koostumus on tuhdimpi kun mitä noi mun usein käyttämäni face&body sekä chanelin innocence on joten päätin vaan olla tykkäämättä kun toimi eri tavalla :D Pitää jatkaa tutustumista.

Saara kirjoitti...

Hahah, joo onhan toi ns. tahmaisempi kuin face&body. Mutta HITTO että näyttää kuvissa hyviltä. Onko mun taas pakko kirjottaa capseilla puolet kommentista? Riemuidiootti mikä riemuidiootti :)