sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

hulahula

Koko viikko meni aamusta iltaan töissä. Perjantai-iltana oli pakko lähteä Pomon(TM) kanssa yhdelle avautumaan viikon kauhuista. Pari viskiä myöhemmin, ja huomattavasti ennen puoltayötä siis, olin jo ihan valmis lentämään ulos pubista niskapersotteella. Duunarin viikonloppu? Lauantainakin tuli vielä jatkettua töitä. Su aamu oli onneksi vähän parempi: hengausta oman kullan kanssa, Valtterin kirpputori, aamiainen Luftissa, piraijoiden ruokinta Merimaailmassa ja sitten anopille syömään illallista. Mahtava päivä.


Aamusta yöhön -työ on tappanut mun sosiaalisen elämän ja korvannut sen epäterveellä ebay -obsessiolla. Stalkkaan silmämunat pullottaen Demeulemeesterin neuleita ja Officen creeppereitä koroilla. Haaveilen aamuun asti Owensin tai Rag & Bonen viime sesongeista. Sitten taas töihin. Olen jotenkin yrittänyt pitää rotia tokkuraisen shoppailuni kanssa, viime viikolla haaviin tarttui oikeasti matkatarpeeseen tulleet pastelliturkoosit bikinit, AllSaintsin puoli-ilmainen silkkitunika ja tuo ylläoleva ihana ihana ihana nahkainen pikku niittilaukku.

Laukku on ilmeisesti TopShopista alunperin, firma joten olen vierastanut aina samalla tavalla kuin H&Määkin.. Laukku on kuitenkin aitoa nahkaa ja järkeilin pikku aivollani, ettei 2nd hand shoppailu ole koskaan yhtä kaamea ekomurha kuin HenkkaMaukan iljettävät 5,90 kertakäyttöpaidat joihin en ole toistaiseksi onneksi siis sortunut. Surullinen tunnustus: TopShopilla on usein kuitenkin hyllyssä kamaa joka näyttää ainakin kuvassa himottavalta. Jos shoppaa käytettynä niin eikö se jotenkin vähän kompensoi..? Olen pitänyt periaatteena, etten osta vaatteita joista näkee heti kättelyssä, ettei laadussa ole kehumista, mutta pikku niittisöpöli tuntuu yllättävän pehmeältä ja hyvältä..

Onko kellään kokemusta TopShopin kengistä? Roskaa vai ..roskaa? Sivuilta löytyi useampi nahkainen malli, gladiaattorikorkoja oli eBayssäkin tarjolla..

Ei kommentteja: