perjantai 23. tammikuuta 2009

alexa

Alexa Chungissa ihanaa on se, että nuo hiukset on ihan ihan oikeasti kenen tahansa saavutettavissa. Olishan sellanen takamukseen asti pitkä, hunajanvärinen ja hauiksenpaksuinen harja tietysti jokaisen unelma, mutta Alexan indiepolkka on niin ihanan .. inhimillinen?

Huomasin juuri, että oma kuukausiin-ei-ole-leikattu -takkukasani on itseasiassa salaa valahtanut aivan samaan malliin.

1. Tältähän mäkin itseasiassa aamuisin näytän kun mitään ei ole tehty. Tarkoittaako tämä nyt, että mulla on ihan virallinen lupa poistua talosta tämän näköisenä?

2. Helppo kampaus vaikka hiukset olisivat kuinka suomalaisen ohuet ja lasimaiset. Hyvä föönausneste (itse viimeaikoina käyttänyt L'Orealin TecPlita, mukavan puolimattainen lopputulos) alle, isolla pyöröharjalla reilusti volyymia föönaukseen, kevyt tupeeraus kruunulta tyveen ja se olisi siinä. Itse puristelen yleensä vielä latvoihin/osioihin vähän mattavahaa, ettei lopputulos ole liian sliipattu.

3. Vähän niinkuin mitään ei olisi tehty, osa 2. Osiksen Hairbody styler toimii tosi hyvin tämmöisiin. Se on ohut, primertyyppinen hoitava muotoilusuihke, antaa aivan inasen volyymiä ja pitoa vaihtoehtona aivan puhtaalle hiukselle. Tätä voi lämpimästi suositella keskipitkistä pitkiin hiuksiin, ihanan luonnollinen lopputulos ja hyvä pohja vaikka sekaisille laineille.

4. Lisää Hairbody styleria päähän, tai jotain vastaavaa ei-niin-tönkköä muotoilunestettä, keskikokoiset rullat ja antaa kuivua. Kun muotoilutuote ei ole liian vahva ja rulla on oikean kokoinen ei kiharasta tule mummotyylistä. Hiuksen pitäisi mennä muutaman kerran rullan ympäri: yhdellä kierroksella kiharasta tuleekin suora ja useammalla afrokäkkärä. Harjaa auki varovasti ja haro sormilla paikalleen. Tältä meinasin illalla töissä näyttää.

Ei kommentteja: