sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

kesähäät

Pitäistäisiköhän Mies mut lääkitykselle jos pyytäisin tätä vihkisormuksekseni? Tai um.. siis jos ensin kosisin ja sitten haluaisin tuon? Zoe & Morgania myy esim. My Wardrobe.

Mun välillä ilmenevä fiksaatio nahkaremmeihin, niitteihin ja pääkalloihin kumpuaa ihan lapsuudesta asti: kotona soitettiin sitä Black Sabbathia ja siitä se lähti. Oon kihloissa metallimuusikon kanssa ja suurin osa vanhoista kavereista on tuttuja nimenomaan musiikkipiireistä. Tyylillisesti pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta mun räkäkevimenneisyydestäni ei ole juuri mitään jäljellä, mutta ehkä tämä voisi nyt sitten olla se seuraava pieni yksityiskohta..? Eihän se ole niin vakavaa?

Onko vihkisormuksen pakko olla kasa tyttötyttötimantteja?

3 kommenttia:

E kirjoitti...

Tyttötimantteja tärkeämpää on mielestäni se, että sormus on kantajansa näköinen. Muistan, kun joskus teininä tuli keskusteltua tästä kavereiden kanssa, ja he totesivat asiantuntevaan sävyyn, että eihän vihkisormus nyt voi olla hopeinen! HAH.

Jen-ska kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jen-ska kirjoitti...

Sitä piti sanomani että tottakai voi olla tuollainen, eikä timanttikasa <3 toi olis hyvinkin sun oloinen. Sillee paremmin tuntematta :)

(Joo. Näytä myyjän suljetut kohteet > korsetin lisäkuvat > "haa, blogspot > Hei vaan! :)