perjantai 27. maaliskuuta 2009

pääsiäiskäsi

Huomena lähtö lomalle. En ole
a) pakannut
b) hankkinut kesämekkoa
c) hommannut kesäkenkiä
d) siivonnut kämppää
e) pessyt pyykkiä
f) maksanut laskuja
g) laihduttanut grammaakaan, päinvastoin

Sen sijaan olen
a) sotkenut kämpän aivan pommikuntoon; nurkissa haisee ..kummalliselta
b) tuhlannut matkakassani
c) juonut kaljaa kaikki illat alakerran reggaebaarissa työkaverin kanssa

Tästä voi päätellä, että olen kehno, kehno ihminen.

No. Asiasta toiseen: Elegia Day Spa ja Aesthico entsyymikuorinta. Mulla oli vakaa aie ottaa makrolinssillä ihan fyysistä todistusmateriaalia ihon pinnassa. Koska olen kehno ihminen, en ottanut. Lupaan ja vannon kuvata nahkani seuraavalla kerralla, sillä sellainen on varmasti tulossa.

Hieman pohjaa: oon 27-vuotias, ihoni on pintakuiva ja samalla pientä epäpuhtautta t-alueella, eli aika perussuomalaista settiä kehissä. Normista poiketen mulla alkoi siinä parikymppisenä aikuisiän akne, joka kesti pahana noin 25-vuotiaaksi ja on nyt melkolailla rauhoittunut. Akneen on syöty kaikki mahdolliset lääkkeet hippileväosastosta Roacutania myöten ja nyt myöhemmin arpia on hoidettu esim mikrodermabrasiolla ja Thalgoskinillä, melko mukavin tuloksin.
Tykkään Elegia Day Spasta paikkana. Se ei ole yhtä ihanan öky kuin Helsinki Day Spa jossa tuli joskus käytyä, mutta hoidoista on pelkkää hyvää sanottavaa: hyvä tarjonta moneen tarpeeseen ja taitava henkilökunta.

Aesthico syväkuorinnoista on olemassa vielä astetta hevimpi versio, mutta koska oon lähdössä aurinkoon, päädyimme reilun tunnin kestäneeseen hellävaraisempaa entsyymikuorintaan, hinta 80E. Entsyymikuorinnasta ei varsinaisesti tarvitse parantumisaikaa, mutta iho kannattaa suojata huolella kuivumiselta ja auringolta suoraan sen jälkeen. Menin meikittä kuorinnasta suoraan töihin eikä kukaan katsonut hassusti, pomo itseasiassa huomautti, että näytän "jotenkin kuulaalta" (kuulas? nyt on heteromies oikealla linjalla!).

Hoito sisälsi mekaanisen puhdistuksen (auts, mutta todella huolellista työtä), entsyymihoidon, pää- ja kasvohieronnan sekä rauhoittavan naamion ja loppukosteutuksen. Entsyymikuorinta itsessään oli täysin kivuton, melkeinpä miellyttävä ja päähieronnan jälkeen oli ensimmäistä kertaa moneen viikkoon rento ja hyvä olo, kuvauskuukauden stressi ja angsti vain suli pois. Lisää tätä!

Auttoiko mihinkään? Kyllä. Kyllä auttoi. Kuorintoja suositeltiin sarjahoitona, mutta jo yksi kirkasti ihon väriä ihan näkyvästi, pinta silottui hieman, arvet vaalenivat ja niinpä: iho nyt vaan on kuulas. Mustapäät täysin poissa. Menen varmasti uudestaan ja ensi kerralla raskaammat myrkyt kehiin. Muutaman kerran sarjan jälkeen seuraa lisää raporttia aiheesta!

Suosittelen. 4+/5

Ei kommentteja: