tiistai 24. maaliskuuta 2009

täsmätehoilua

Ensi viikolla tiukkaan auringonpaisteeseen! Taistelusuunnitelmani on tämä: Redkeniä hiuksille, Lancomen aurinkosuojatuotteet, Korresin SPF20 Watermelon tinted moisturiser, nestemäisiä meikkituotteita MACiltä ja kynnet lyhyiksi.


Redken tekee toistaiseksi parhaat löytämäni UV-suojatuotteet hiuksille. Vanha lemppari oli kevyt hiuksiinjätettävä UV-suojamaito, joka kampaajani mukaan on kuitenkin poistumassa valikoimista kun sarjan aurinkotuotteet uudistuvat alkavaa kevättä varten. Uusien päivitettyjen versioiden pitäisi olla jo kaupoissa, huomena aamulla kampaajalla ajattelin ottaa mukaan kampaajan suositteleman vaihtoehdon: UV protection shimmerin oilin. Jos tuote on edes lähes yhtä hyvä kuin se originaali, josta se on "parannettu versio", musta tulee vakikäyttäjä. Suurin osa UV-suoja shampoiden ja hoitoaineiden suojaavista osista ilmeisesti valuu viemäriin hiusten huuhtomisen yhteydessä (ainakin kys kampaamon henkilökunnan mukaan), eli jotain hiuksiin jätettävää on saatava.

Korresin sävytettyä kosteusvoidetta oonkin ehtinyt jo hehkuttaa. Aurinkosuojaksihan noi SPF -meikkivoiteet eivät koskaan riitä sellaisenaan, tai muuten niitä pitäisi lästriä naamaan se lusikallinen, joten sekoitan tähän Lancomea. Korresin tuoksu on ihana ja hedelmäinen ja se ei tunnu kasvoilla miltään muulta kuin raikkaalta. Aurinkoon ei kaivata kutisevia ja kihelmöiviä paakkeleita tai puuteria ollenkaan. Käytän tätä puuteritta yhdessä neste/geelimäisten meikkituotteiden kanssa ja hyvin toimii.




Jatkuen nestemäisistä meikkituotteista: toimivat ilman sitä auringossa hankalaa puuteria, pysyvät hyvin ja eivät tunnu niin raskailta kun tuotteessa on tarpeeksi pigmenttiä. Siveltimetkin voi jättää himaan, levittyy sormilla. MACin paintpotit, huulikiillot ja nestemäiset poskipunat on ehdottomia suosikkeja kesäisin. Lisäetuna nestemäiset tuotteet eivät halkeile, pöllyä ja sottaa sun koko laukkuasi kun säkkiä heitellään pitkin lentokenttää.

Oma lomakassi sisältää tasan: YSL valokynän, Make-Up Forverin luonnollisen hiekkaisen kulmakynän nro 6 (maailman paras kynä JA sävy muuten!), Korresin meikkivoiteen, 2 kpl MACin paintpotteja (vaaleanruskea Groundwork nudemeikkiin ja tummempi Constructivist jolla rakentaa sellaisenaan mahtavat smoky eyet), Benefitin nudehuulikiillon Didn't Hear It From Me ja MACin blushcremen, joko luonnollisen ruusuinen Lilicent tai marjainen Laid Back.

Ihana tuttu kampaaja vannoo geelikynsien nimeen reissussa ja oikeassahan se on. Geelikynnet pysyvät merivedessä siisteinä eivätkä kaipaa suurta huomiota. Sitäpaitsi eihän niiden enää tarvitse olla kamalat glitterkotkankynnet, kys tytöllä on huomaamaton french manicure jota en olisi koskaan arvannut feikiksi. Itse otan mukaan kynsiviilan, sävyttömän nudelakan ja paljon paljon manteliöljyä ja appelsiinipuutikkuja kynsinauhoille.

Ei kommentteja: