maanantai 23. helmikuuta 2009

purple suede shoes


Lisää viimeaikaisia kirpparituliaisia! Ja kuvahan kasvaa klikkaamalla.. On mukavaa, kun pienille jaloille löytyy hyvin käytettyjä kenkiä. Hinta ei satu, vanhoissa kengissä on usein loistava lesti ja oikeasti huolella tehdyt yksityiskohdat. Tässä lähinnä korkkarimatskua, enpä ole jaksanut kuvata vintagesaapashyllyä, sillä saappaat kuuluu talveen ja nythän on ihan selkeesti jo kevät? Ehheh joo. Paleltumavammoja.

Takarivissä 50-luvulta peräisin olevat nudesävyiset korkkarit. Aivan ihanat jalassah ja pidentää säärtä mukavasti. Nämä on mun kalleimmat vintagepopot, taisi maksaa jopa HUIMAT 20E? Ruutu Rouvasta peräisin.

Hassunmuotoiset liilat mokkapopot 70/80 -luvun hämäristä löytyi Kallion Ansasta. Kengännauhatkin on mokkaa.

Barratsin stilettikorkkarit edessä vasemmalla jäi käteen Glasgown reissulta, Oxfamilta muistaakseni. Olisinkohan jopa 4 puntaa pulittanut? Näissä on 10cm korko, varovasti mukulakivillä. Niissä on soma valkoinen lehti nilkassa.

Keskellä edessä petrolinväriset peeptoet. Parasta näissä oli myrkyllinen väri ja 1,5E hinta Valtterin kirpparilla.

Oikealla toiset mun mummon ikäiset kengät. Laventelinväriset korkkarit on ihanat kesällä. Löytyi Tukholman Söderin vintagepuljusta, en vain muista mistä niistä.

Harrastaako kukaan muu käytettyjä kenkiä vai onko ne maailman kauhein jalkasilsayökötys niinkuin nihkeä duunikaverini väittää?

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Muistelen lukeneeni, että kaikki mahdolliset taudinaiheuttajat kengistä poistuvat 14 vrk:n kuluessa siitä, kun ne on viimeksi jalkaan pistetty. Omista kengistä sangen huomattava osa on käytettyinä ostettuja. Loput on melkeinpä järjestään 50% alesta, kun ne 35:t jää sinne hyllyyn viimeisenä - jos niitä siis koskaan oli. Ottaisin todella mielelläni numeroa (tai kahta) suuremman räpylän, koska jos mielessä on jotain tiettyä, sen metsästäminen on todella tuskallista... Talvikengät/saappaat jne. vielä menee kun ne voi topata paksuilla sukilla ja ylimääräisillä pohjallisilla, mutta avokkaiden ja korkkareiden kanssa ollaankin sitten helisemässä... vinkkejä saa antaa...

sugarfrosted kirjoitti...

Muistaakseni ainakin just RuutuRouvassa on usein pienenpieniä kokoja ja eBay nyt auttaa ihan kaikkeen? RuutuRouvassa voi vielä erikseen ilahduttaa mankumalla jotakin tiettyä asiaa :D

Unknown kirjoitti...

eBaysta ja huuto.netistäkin löytyy kyllä onneksi. Kenkien kanssa on vaan niin nihkeetä kun lestit samasta koosta voi olla loistavia tai sitten tyystin mahdottomia. Jos on pitänyt saman lafkan jokseenkin samankaltaisia kenkiä menestyksekkäästi aikaisemmin, niin sitten nettiostelu on suht riskitöntä. Oon vaan joskus ostanut netistä jotkut suht arvokkaat bootsit jotka sitten ei istuneetkaan nilkasta vaan hiersi => äärimmäinen vitutus, etenkin kun niitä 35:n kenkiä on aika hiljaista saada netin kautta taas itse myytyä...