lauantai 28. helmikuuta 2009

uimasille!

Mistähän mulle bikinit tai uimapuku? Lomallelähtöön on vielä useampi viikko, mutta ensi viikolla alkaa työtahti kiristyä joten en pääse enää vapaasti kirmaamaan kaupoille. Ihana vintageuikkarini viime vuodelta on auttamattomasti kokoa liian pieni "talvikiloilleni" (köh köh..), ei ole kivaa olla merimakkara merimakkarakuoressa.


Brownsilla olisi vastaus kaikkeen. Lompakko sen sijaan vastustaa. Kamalin pin-up unelma lähtis vaivaisella 315 punnalla mukaan lomalle. Ottaen huomioon, että Suomessa uintikausi kestää minuutin ja sekin yhtä paleltumavammaa, tämä ei ehkä ole se juttu, mihin haluaisin sijoittaa kuukauden vuokran.


American Apparel. Jaa-a? No, ainakin värejä löytyi. Ei inspaa raivoisasti, mutta merkki on ainakin eettinen ja eipä tämä nyt aivan mahdottomalta näytä.


H&M = vähän pläääääh.

Tuleeko kenellekään mieleen, mistä kannattaisi etsiä?

4 kommenttia:

Keittiövaaka kirjoitti...

Urheiluliikkeidden tarjonta kannattaa katsastaa, ei niissä todellakaan pelkkiä "urheilu-uikkareita" ole! Esim. Stadiumit myyvät Panos Emporiota ja Tommy Hilfigeriä

sugarfrosted kirjoitti...

Kävin jonkin aikaa sitten, mutta taisin olla vähän aikaisessa tän kesäni kanssa, oli toistaiseksi melko kuivat valikoinmat. No, just ennen lähtöä uudestaan? Kiitti :)

Unknown kirjoitti...

Toi ykköskuvan uikkari kelpais tännekin. Jos joku muu maksaisi. Luulisi, että joku tekee jotain samanhenkistä edullisemmin kun vaan osuisi kohdalle...

sugarfrosted kirjoitti...

Hemi: teen itse, sitten mua saa taas hävetä koko ranta. No, saa ainakin pulikoida sitten omassa rauhassa?